Översätt med Google Translate: SwedishFinnish

Smidigare betalning!

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig. Därför kan vi nu, förutom Autogiro, även erbjuda dig e-faktura om du hellre föredrar detta.

OBS! Från och med 1 juli 2018 byter vi bank och alla inbetalningar kan numera endast ske till bankgiro nr 874-7081.

 

Autogiro

Vi erbjuder dig att betala värmefakturan med autogiro. Du får räkningen hem i brevlådan som vanligt men pengarna dras från ditt konto, oavsett vilken bank du har. Det är både enkelt och praktiskt, inte minst om du är på semester eller på resande fot.

Öppna blanketten Autogiro nedan, skriv ut och fyll i. Därefter sänder du den till oss på angiven adress. Medgivandet innebär att du slipper att manuellt betala värmefakturan.  Du behöver bara se till att det finns pengar på kontot dagen före förfallodag. Mer info finns i blanketten.

Autogiroblankett

 

E-faktura

Vill du hellre ha e-faktura går det naturligtvis lika bra. Till skillnad från autogiro, som i själva verket är en fullmakt att dra pengar från ditt konto, ger e-fakturan dig kontroll att godkänna en betalning av värmefakturan innan pengarna dras från ditt bankkonto. Din värmefaktura presenteras elektroniskt i din internetbank och efter ditt godkännande görs betalningen automatiskt på förfallodagen. Enkelt, smidigt. Och miljövänligt förstås.

 

Har du frågor kring betalningsalternativen? Tveka inte att kontakta kundservice via mail ekonomikontor@haparanda.se eller genom att  ringa 0922-260 00.