Översätt med Google Translate: SwedishFinnish
Ny ekonomi- och kundserviceorganisation

Ny ekonomi- och kundserviceorganisation

Vi har under ett antal månader arbetat för att ordna en hållbar organisation för Haparanda Värmeverk och det är många delar som nu så sakta och säkert faller på plats.

Förutom att Ekonomichef Hans Kenttä kan presentera Lena Perdahl som vår kundservice- och ekonomiadministratör har vi snart nöjet att tillsammans med Tekniska chefen Jimmy Henriksson presentera vårt senaste tillskott i driftorganisationen på verket. Vi dröjer ännu ett tag med detta men lovar återkomma så fort allt är klart, men vi kan säga så mycket att vi är på god väg att säkra upp för kommande pensionsavgångar nu när vår nuvarande driftchef Rune Äijä har aviserat sin reträtt och väljer att gå in på sitt sista år som mister fjärrvärme i kommunen.

I samband med att Haparanda kommuns ekonomikontor tar över bl a faktureringen av värmebolagets kunder lanserar vi värmeverkets alldeles egen hemsida. Det är den du har hittat till när du läser detta. Vi kommer alltjämt att arbeta för att förbättra sidan och tydliggöra värmeverksamheten genom att göra det enkelt för dig som kund att komma i kontakt med oss i olika frågor. Kika runt och kom gärna med synpunkter på vad du vill att vi skall förbättra.

Tillsvidare, varmt välkomna att ta kontakt med vår kundservice!